Logo Overskrift

Klubblokalene våre


Vi har lokaler i Oppsal Samfunnshus, Vetlandsveien 99. Samfunnshuset ligger mellom Vetlandsveien og Oppsal senter. Inngangen er fra sentersiden, en ca. 50 m lang gangvei som er blokkert for innkjøring leder til inngangsdøren. Lokalene våre er en etasje opp. T-bane 3 stopper rett utenfor Oppsal senter.Kart
 

Parkering

Mellom samfunnshuset og senteret, helt innerst, er det noen parkeringsplasser som er merket 'Oppsal Samfunnshus' på den aller innerste delen av denne veien (det er skiltet hvordan det skal parkeres). Disse plassene kan vi bruke gratis, vi trenger ingen parkeringsbevis for å bruke disse plassene. I Vetlandsveien er det selvfølgelig også gratis gateparkering.

 

På Oppsal senter sine plasser er det gratis parkering i 3 timer (husk parkeringsbillett), deretter må det betales, gjelder hele døgnet.

For å få gratis parkering på senteret sine plasser, må du henvende deg til samfunnshusets kontor, som ligger i gangen rett utenfor lokalet vårt. Du får da en lapp hvor bilens registreringsnummer og dato er skrevet på. Legg denne i frontruta, og du kan parkere gratis ut over 3 timer.

 
Utskrift