Logo Overskrift

Julemøte 4. desember 2008

Referat av Joakim Tryland


På årets siste møte er det tradisjonen tro rekeaften med gode reker, loff, god drikke og det sosiale som står i fokus. Så også denne gang. Igjen et klubbmøte med godt oppmøte noe som er veldig gledelig. I overkant av 30 stk. kom denne gangen og det gjorde at dette ble en koselig kveld med mye prating og stifting av nye bekjentskaper. I dag var det både nyere medlemmer, og medlemmer som ikke har vært på møtene på en liten stund som møtte opp. Tydelig at rekeaftenen fristet mang et medlem.

JulemøteDet er ikke foredrag på disse møtene, men det er heller ikke nødvendig - faktisk gikk praten såpass livlig at vi ikke rakk quizen denne gangen. Auksjonen var god og ble ledet av Jim som gjorde en god jobb. Ikke mange som kan skilte med Jims brede kunnskap så vi er glade for å ha han aktivt med i klubben.

JulemøteLoddsalg var det denne gangen også, og denne gangen var det noen virkelige godbiter som sto på plakaten. Styret hadde kjøpt inn et 54-liters komplett startsett til utlodning og i tillegg sponset Dyrego Oslo City oss med to stk. utvendige JBL Cristalprofi 500 tønnefiltre, som fant sine fornøyde nye eiere. Loddsalget genererer god inntekt for klubben så det er flott når vi klarer å få tak i spennende premier slik at vi får inn verdifulle kroner i klubbkassa.

Tilslutt gjenstår det bare å ønske alle vel overstått julefeiring og et fortsatt godt nytt år.

Minner om storauksjonen 31.januar.

 

Tilbake