Logo Overskrift

Medlemsmøte 7. mai 2009

Referat av: Joakim Tryland


Sommeren er på god vei og vi har nettopp gjennomført et vellykket symposium, allikevel dukket det opp ca. 25 stykker på klubbmøtet, bl.a. noen nye fjes. Det er veldig hyggelig å se at det fremdeles er bra oppmøte.

QuizMøtet denne gangen inneholdt mye spennende. Undertegnede viste en del bilder fra det nylig arrangerte jubelsymposiet og det ble servert skrøner over en lav sko i den sammenheng. Jim hadde laget en morsom symposiums-quiz og ikke minst så hadde Ole og Åse i klubben satt sammen en smakebit på en lengre video som kommer senere i år, som handler om akvariehistorien i Norge med mange klipp fra Oslo Akvarieklubbs arrangementer før i tiden. Denne gleder vi oss til, de 14 minuttene vi ble servert på møtet ga i hvert fall mersmak. Veldig moro.

MøteI forb. med symposiet så har også klubben fått noen tilskudd til klubb-biblioteket. Vi har bl.a. fått signerte utgaver av Ian Fullers "Identyfying Corydoradinae catfishes" og Heiko Blehers "Blehers Discus, vol 1.". Vi har også fått to utgaver at Ingo Seidels bok om L-maller, og vi har fått en bunke med Heiko Blehers utmerkede "Aqua Geographia" blader. Klubben har også kjøpt inn ett eks. av en helt ny bok om "Freshwater fishbiotopes in Mexico" skrevet av bl.a. nordmannen Rune Evjeberg så det er mye snadder i klubb-biblioteket nå. Og alt er selvsagt gratis å låne for alle klubbens medlemmer, så kikk litt på biblioteket på neste møte - mye kunnskap der.
En nysgjerrig akvarist er en god akvarist!

Loddsalget hadde gode premier også; Planter og spennende fisk, samt filtermateriale og div. GH og akvariesalt-preparater ble loddet ut i tillegg til noen flotte plakater vi har fått av Heiko Bleher.

AuksjonKlubbauksjon var det også denne gangen og her var det mange muligheter til å få billige planter og fisk. At auksjon kan være uforutsigbart fikk vi absolutt bevis på denne gangen; en pose Javamose satt uoffisiell verdensrekord med 160 kroner! mens neste objekt, en flott ung discus gikk for 20 kroner!

Neste klubbmøte blir også årsmøte med valg av styre og gjennomgang av regnskapet for 2008 på planen. Klubben kjøper inn pizza og drikke til medlemmene så det er bare å møte opp for en hyggelig avslutning på en spennende og innholdsrik vårsesong.

 

Tilbake