Logo Overskrift

Årsmøte 4. juni 2009

 

Referat av: Joakim Tryland


Vårsesongens siste møte gikk av stabelen 4. juni. Som vanlig er junimøtet også årsmøte i klubben og på planen denne gangen sto de vanlige postene; årsberetning, gjennomgang av regnskap, evt. innkomne forslag og valg av hhv. styre og valgkomité.

ÅrsmøteUndertegnede og Andreas ledet årsmøtet og som vanlig gikk dette unna i et godt tempo. Det var noen spørsmål rundt enkeltdetaljer i regnskapet, noe Andreas svarte på. Driftsresultatet viser et underskudd i '08 på ca. 10', men da er det også gjort noen investeringer som eksempelvis fargelaserprinter som brukes til Akvarianeren, det er også en del utgifter fra symposiet i '07 som er utgiftsført i '08. Vi har da fremdeles mye penger på bok, ca. 125'.

Etter at den formelle delen av møtet var unnagjort var det tid for litt sosial omgang; vi hadde ingen foredrag på planen denne gangen, men pizzaer var bestilt og det ble derfor til at vi satt og pratet, utvekslet erfaringer og skrøner og spiste god pizza. Dette var veldig hyggelig og det er en fin anledning til å bli litt bedre kjent med hverandre og praten gikk derfor livlig.

Oppmøtet denne gangen var igjen veldig gledelig, ca. 30 stk deltok på møtet og det er veldig bra for et møte på slutten av sesongen og når varmen har satt inn. Dette lover veldig godt for høstsesongen. Etter vi hadde spist og kost oss så dro vi i gang en liten diskusjon om klubben, hva folk syntes om og ønsket av klubben. Her fikk vi mange flotte synspunkter på driften av klubben og spesielt var det mange som var engasjert i hvordan nettsidene våre så ut og bør se ut. Flere kommenterte at nettsidene hadde en del å gå på i forhold til å få frem de positive sidene av klubben. Dette er noe vi i styret også er enig i og faktisk har diskutert på de siste styremøtene, slik at dette er noe som står på planen, absolutt. Det ble også nevnt et ønske om at kanskje klubben bør se på mulighetene for å arrangere en akvarieutstilling for å kunne markedsføre hobbyen og også klubben. Dette er et veldig spennende innspill og en idé de aller fleste tente på. Her er vi dog avhengige av at mange bidrar og det ble foreslått at man evt. kan sette opp en egen gruppe for gjennomføring av dette slik at ikke alt arbeidet havner på styret. Det er mange gode ideer og forslag, men det vi som klubb må bli bedre på er å involvere flere av medlemmene. Det er en viktig oppgave for styret slik jeg ser det, om alt arbeidet blir overlatt til styret er det bare et tidsspørsmål før de ikke orker mer og man må igjen begynne på nytt.

AuksjonI forlengelsen av det ble det også medlemmene oppfordret til å bidra med småting til Akvarianeren; ta noen bilder av akvariet ditt, skriv noen ord og send inn eksempelvis. Lite som skal til, men om flere bidrar med litt blir det ganske bra til slutt... Innspill kom da på en mulig premiering til innsendte bidrag og det er et forslag som noteres.

PremieSom vanlig var det også loddtrekning og auksjon på planen denne gangen. En stim kobbertetra, en pose Black Molly, tre planteposer og et sekskantet akvarium(!) var blant premiene denne gangen. Auksjonen var særdeles god og veldig mye fisk denne gangen, var nok noen som ønsket å tynne ut akvariene sine før sommeren og det gjorde sitt til at det var mye fisk, men også bra planteutvalg.

Det blir mye spennende på klubbmøtene til høsten også, hvor vi er godt i gang med planleggingen.

Jeg gleder meg og håper jeg ser mange av dere også etter sommerferien.

 

Tilbake