Logo Overskrift

Medlemsmøte 6. mai 2010

Referat av Joakim Tryland


Sommeren begynner å nærme seg og man begynner å forberede sommeren i akvariene. For mange er det lavsesong på akvariefronten når det blir varmere i været, andre igjen benytter anledningen til å løpe ut i skogen på jakt etter pytter med dafnier, mygglarver og mye annet snacks til fiskene. Det var derfor hyggelig å se at det fortsatt er godt oppmøte på klubbmøtene; vi var vel en ca. 45 stk. som møtte opp denne gangen og det er veldig hyggelig.

BjørnForedraget denne gangen var et ”overraskelsesforedrag”, all den tid vi ikke hadde gått ut med så mye info om det i forkant. Vi hadde fått Bjørn Thorsbakken i klubben til å holde et foredrag om noen emner vi ikke har pratet så mye om tidligere. Det var et spennende og morsomt foredrag som tok for seg bl.a. levendefór herunder eksempelvis kultivering av mikromark og eddikål. Bjørn pratet også om fisk som står han nære, nemlig bettaer.

Det ble informert litt om status på Hjem & Hobby-gruppa, og det er fremdeles plass til folk der. Det trengs bl.a. armer og bein til selve opp- og nedriggingen i forb. med arrangementet 19-21/11, så holde gjerne av en dag eller to i forkant om du har anledning.Møte

Det var også et par nye ansikter denne kvelden, og vi håper at de satte pris på møtet.

KulefiskKlubbauksjonen var fyldig, med mye fisk, planter – en stor, flott rot og mye annet. Prisene på auksjonen bar nok preg av at det var flere selgere enn kjøpere tilstede, så det var både ting som gikk billig og noe som gikk til en normal penge. Det var bl.a. kulefisk og noe annet spennende brakkvannsfisk, som vi ikke ser så ofte på klubbauksjonene.

PremierLoddtrekning var det også, med flotte premier fra Webzoo. Loddene gikk unna, og det ga et hyggelig tilskudd til klubbkassa.

Takk til alle oppmøtte, og på gjensyn i juni.

 

Tilbake