Logo Overskrift

Medlemsmøte 4. november 2010

Referat av Joakim Tryland


PC foredragMøtet første torsdagen i november ble et meget flott møte. Vi hadde vært heldige å få Pc til å holde et introduksjonskurs, noe han gjorde med bravur. Pc er dyktig til å blande kunnskap med humor og dette foredraget var intet unntak, noe den gode stemningen blant de oppmøtte viste.

Det var bra oppmøte på klubbmøtet denne gangen med i overkant av 40 akvarieinteresserte tilstede for å høre foredrag, men også for å treffe likesinnede samt kanskje gjøre et kupp eller to på klubbauksjonen.

Klubbauksjonen bar tegn på at vi nettopp hadde avholdt vår egen storauksjon, for tynnere auksjonsbord er det vel lenge siden vi har sett, men det gjorde igjen til at vi fikk anledning til å prate litt mer rundt objektene som tross alt var til salgs. Aldri så galt at det ikke er godt for noe...

LoddpremieAv faste poster på klubbmøtene er det jo også loddtrekning. Vi har vært heldige og fått tak i gode loddpremier i hele høst, men denne gangen var det allikevel ekstra mye. Hovedsponsor Webzoo hadde virkelig slått på stortromma og vi hadde derfor en alvorlig mengde fòrbokser som ble loddet ut, i tillegg til hovedpremien som var et komplett startsett; et Juwel 60-liters akvarium!

Avslutningsvis takket Jan for oppmøtet og minnet medlemmene på den kommende Hjem & Hobby-messen hvor vi vil stå for å promotere klubben og akvariehobbyen. Spennende!

Vel møtt til neste møte, 2. desember.

 

Tilbake

Medlemsmøte