Logo Overskrift

Julemøte 2. desember 2010


Referat av Joakim Tryland


JulemøtePå Desembermøtet ble det tradisjonen tro servert reker med tilbehør. Møtet holder litt høyere sosialt preg enn vanlig da vi ikke pleier å ha noe foredrag på dette møtet. Som i fjor ble det vist video fra årets hjemmekonkurranse og vinner kåret, mens dommer Frode kommenterte underveis. Til topp i konkurransen var det Øyvind Tryti som klatret, med sitt fantastiske planteakvarium.

JulemøteMøtet var meget godt besøkt og rundt 50 stk. møtte opp denne desemberkvelden. Dette var første møtet etter Hjem & Hobby-messen og vi hadde derfor fått PC til å holde en komprimert utgave av forrige måneds
intro-foredrag til de nye medlemmene og de som ikke fikk med seg dette forrige møte. PC samlet en liten gjeng i sofagruppen bakerst i lokalet og praten gikk livlig rundt de forskjellige temaene som er interessante og viktige for nybegynnere.

Før rekene ble servert ble det også vist en kort video fra den vel overståtte messen, slik at de som ikke fikk besøkt standen fikk et lite inntrykk av hvordan det var der.
JulemøteJulemøte
Når reker og loff var fortært ble det holdt en liten klubbauksjon og avslutningsvis var det loddtrekningen med flotte premier fra Webzoo og Tropex på bordet. Loddsalget er et viktig bidrag i klubbkassa og det var hyggelig å se at loddbøkene fikk bein å gå på…

 

Tilbake