Logo Overskrift

Medlemsmøte 3. februar 2011

Referat: Joakim Tryland
Foto: Joakim Tryland, Johnny Jensen


MedlemsmøteTil februarmøtet hadde vi hentet inn en av de store innenfor akvariefoto. Johnny Jensen fra Danmark er med stor sikkerhet verdens mest benyttede akvariefotograf, og bilder merket “jjphoto.dk” har vel de fleste av oss kommet borti tidligere.

MedlemsmøteForedraget var ikke av teknisk art, men gikk mer på å skape inspirasjon og å få oss til å tenke litt annerledes når vi tar bilder, slik at vi får bilder som er spennende å se på. Jeg tror mange satte pris på foredraget, og mange var interessert i å få han tilbake for en mulig “workshop” ved en senere anledning. Det får vi håpe lar seg gjøre.

MedlemsmøteMedlemsmøteMøtet var også denne gangen godt besøkt, ca 60 personer hadde møtt opp - noe vi er glade for. Det skaper god stemning og mye liv på møtene i tillegg til god omsetning på loddene som vi også er meget takknemlige for. Det bidrar til at vi har anledning å hente slike størrelser som eksempelvis Johnny Jensen til våre møter.

MedlemsmøteSom tidligere var det flotte premier fra Webzoo til utlodning i tillegg til spennende fisk og planter.

Johnny JensenJohnny Jensen er født i 1963 og er bosatt i København, Danmark. Han elsker å fotografere alt relatert til dyreliv, noe som har ført han over de siste 25 årene ut på mer enn 150 reiser rundt verden for å fotografere – og fiske. Ofte på jakt etter eksotiske reisemål langt utenfor allfarvei. Hans arbeide blir ofte brukt i bøker, magasiner og artikler, brosjyrer og fotoarkiv.
Han er en stor bidragsyter til Fishbase og har bidratt med ca 1200 av 9000 fotografier til den anerkjente PlanetCatfish.com.

Han skriver og fotograferer jevnlig for de største fiskemagasinene i Europa og USA og har bidratt med materiale til mer enn 30 bøker. Han har nylig utgitt en egen bok på dansk med tittelen “Drømmefiskeri”, en bok med bilder og fortellinger fra 29 forskjellige land.

 

Tilbake

Fisk Fisk Fisk Fisk Fisk Fisk Fisk

Kilde: JJPhoto.dk