Logo Overskrift

Medlemsmøte 3. mars 2011

Referat av Joakim Tryland


Til marsmøtet hadde vi planlagt å få besøk av Mark Breeze fra England. Dessverre måtte han melde forfall i siste liten, så foredraget utgikk denne gangen.
I stedet så vi en film om Ciklider fra Nicaragua hvor vi fikk sett endel kjente akvariefisk i sitt naturlige habitat. Morsomt å se horder av yngel følge etter mor over store områder for å lete etter mat blant tykke lag med slam. Interessant var også en sekvens hvor vi så én art passe yngelen til en annen mens denne var på jakt etter mat. Dette var i utgangspunktet naturlige fiender, men akkurat her var de avhengige av hverandre og hjalp hverandre da med yngelpleie. Meget spennende.Klubbmøte

Til tross for Ski-VM i full gang var vi en snaue 40 personer på møtet, noe som var bra. Klubbauksjonen var også noe slunken denne gangen, antakelig grunnet Lillestrøms storauksjon påfølgende søndag.

Vi pratet og informerte litt om hva som skjer fremover; den nyoppstartede oppdrettskonkurransen ble også diskutert og det virker som om den er godt mottatt blant medlemmene. Det var i alle fall ingen som meldte om noen større problemer med registreringen, noe som er bra. Ole har jobbet mange timer med dette, og det er gøy at vi endelige er i gang, etter Klubbmøtenoen års opphold.
Forhåpentligvis vil vi se resultat av alle oppdrettene på klubbauksjonene fremover?

Vi hadde også besøk av noen journaliststudenter som jobbet med en artikkel om dyreforsøk, hvor de i den forbindelse pratet med endel av medlemmene om deres synspunkter på dette, og deres forhold til fisk som kjæledyr.Tilbake