Logo Overskrift

Medlemsmøte 7. april 2011

Referat av Joakim Tryland


KlubbmøtePå Aprilmøtet ble vi tatt med på fangsttur til Uruguay. Runar Ottesen viste et lite sammendrag av sin reise rett før nyttår og fortalte om hvordan det var som relativt uerfaren jungelvandrer å begi seg ut på slike eventyr. Det skulle gå helt utmerket viste det seg.

KlubbmøteForedraget denne gangen var meget interessant. Mange av oss har helt sikkert tenkt tanken på at det hadde vært spennende å dra på fangsttur og fange egen fisk, men i motsetning til foredragsholderen så har de fleste av oss latt det være med det. Runar fortalte på en flott måte hvordan det var å være på tur, og viste at dette var slett ikke så uoverkommelig som mange antakelig tenker. Både økonomisk og praktisk er dette et turopplegg som bør være innen rekkevidde for de fleste, og jeg er helt sikker på at foredraget vekket nysgjerrigheten hos flere.

KlubbmøteOppmøtet på klubbmøtet var bra også denne gangen, noe som er hyggelig. KlubbmøteDet er alltid mye tid til å slå av en prat med de andre medlemmene, og denne gangen ble det naturlig mye “reiseprat”. Loddtrekning som vanlig sto på programmet, og Jim geleidet oss igjennom en klubbauksjon med endel spennende objekter.
Det ble også som vanlig litt generelt “klubbnytt” med info om ting og tang som skjer i klubben med påfølgende diskusjon.Tilbake