Logo Overskrift

Medlemsmøte 1. september 2011


Endelig er høstsesongen i gang!

av Joakim Tryland


Septembermøtet er nylig avholdt og en meget god start på akvariehøsten ble det. Fantastisk oppmøte; over 50 stk. hadde tatt veien for å treffe akvariekolleger, høre på foredrag om Killi og kanskje skaffe seg noen spennende planter og fisker på klubbauksjonen?

KlubbmøteGledelig å se så mange på det første møtet etter sommeren. Alltid spennende å se om interessen har holdt seg over sommeren og om vi fortsetter den gode trenden på klubbmøtene. Gjett om!
Mange kjente og noen nye ansikter hadde tatt turen for å treffe andre akvarister og høre på spennende foredrag.
Den annonserte foredragsholderen Morten Ask måtte beklageligvis melde forfall i siste liten, men Thor Winter Dahl som mange kjenner bl.a. som daglig leder av Dahls Dyrerike i Moss, men også som en aktiv og engasjer akvarist, steppet inn på kort varsel og tok oss igjennom en tur til Gabon.
Foredraget viste oss mye flott fisk og ikke minst fikk vi se bilder fra biotopene til disse spennende fiskene som Killi er.

Møtet ellers var preget av god stemning og løs prat. Det virket som medlemmene koste seg, for praten i pausene gikk i hvert fall livlig for seg. Det ble ellers informert kort om høstprogrammet hvor vi har en del spennende ting på plakaten.

Klubbauksjonen denne gangen var omfattende, ca. 100 objekter hvorav mye spennende fisk og flotte planter. Flere fantastiske killi-arter var til salgs, og til alle som håper å hevde seg i oppdrettskonkurransen var det god anledning til å få med seg levendefôr også denne gangen.
Til slutt var det loddtrekning på programmet og her hadde Webzoo donert bort bl.a. mange små, plastkar som passer til små yngel og killi-spesielt, i tillegg til varmekolber og for bl.a. Takk også til Dahls Dyrerike for bidrag til loddbordet.

Dette var en meget flott start på akvariehøsten, og det lover godt for møtene fremover! Vi gleder oss til fortsettelsen. Sees på neste møte den 6. oktober!Tilbake