Logo Overskrift

Medlemsmøte 5. januar 2012

Referat av: Joakim Tryland


Årets første torsdag møttes vi til medlemsmøte på Oppsal Samfunnshus. En liten misforståelse i bookingen av lokalet førte til at vi kom til et forlatt Oppsal Samfunnshus når vi skulle gjøre klar lokalet. Men noen telefoner senere kom det løpende en svett vaktmester som fikk låst oss inn. Vi fikk derfor selve festlokalet denne gangen, men det passet jo også utmerket for oss så det skulle gå bra.

KlubbmøteForedragsholder var formann i Norsk guppyklubb (og Larvik Akvarieklubb), Erik Rune Larsen. Temaet var utstillingsguppy, og vi fikk en fin innføring i hva dette innebærer og hva det ses etter i konkurranser/utstillinger. Vi fikk også vite hvordan man best mulig kan drive oppdrett for å få frem spesifikke farge-/halevarianter, og vi fikk se mange bilder av flotte guppy.

Erik Rune hadde med seg endel spennende guppy til klubbauksjonen, så forhåpentligvis dukker det opp mange fine guppy på klubbauksjonene fremover slik at vi får spredd kvalitetsfisk i miljøet. Erik Rune hadde også med en bok om guppy som han forærte til klubben. Boken hetter “Guppyer” av Kenneth Duelund og er tilgjengelig for utlån i klubbiblioteket.Klubbmøte

Klubbauksjonen var god og variert denne gangen, det var mye bøker og utstyr i tillegg til diverse fisk. Prisene var som ofte, relativt lave så det var absolutt mulig å få gjort noen gode kjøp.

Loddtrekning var det også denne gangen, og blant mange premier fra Webzoo var bl.a. et lite Nanokar, og belysning.

KlubbmøteOppmøtet denne gangen var veldig gledelig, ca. 45 personer hadde møtt opp og det gjorde sitt til at det ble god stemning og mye prating innimellom slagene.

Jan benyttet avslutningsvis anledningen til å informere om den kommende storauksjonen og minte folk på bussturen til Örebro som gikk av stabelen lørdag 11. februar.

Lyst å finne ut mer? Besøk Norsk Guppyklubbs nettsider: norskguppyklubb.noTilbake