Logo Overskrift

Medlemsmøte 2. februar 2012

Referat av: Joakim Tryland


MedlemsmøteMedlemsmøteFebruarmøtet var en virkelig godbit. Vi fikk besøk av “selveste” Chris Lukhaup, en av verdens fremste eksperter på reker, snegler og andre vannlevende skapninger med skall.

Møtet var meget godt besøkt, i overkant av 60 personer hadde møtt opp, og det var meget god stemning. Lukhaup var en veldig morsom fyr og slo av en prat med de fleste som dukket opp.

MedlemsmøteMedlemsmøteSelve foredraget, eller foredragene for å være korrekt, han holdt to - var meget bra. Lukhaup var også veldig dyktig til å blande fagstoffet med anekdoter og historier fra diverse turer, så det ble en veldig levende presentasjon. Vi ble med på fangstturer, hvor vi fikk sett flotte bilder (Lukhaup er en utmerket fotograf) fra flere forskjellige biotoper. Vi fikk også en presentasjon av mange forskjellige aktuelle reke- og sneglearter fra de mer kjente til arter vi aldri har sett før.

MedlemsmøteOppdrettskonkurransen ble avsluttet ved nyttår, og ære og utmerkelser ble utdelt. I tillegg til beste oppdretter (antall poeng), ble det utdelt utmerkelser også i en tidligere ikke-offentliggjort kategori, nemlig for flest oppdrett. Vi har mange oppdrettere som dretter enormt mye fisk, men type fisk som kanskje ikke har så høy poengsum som enkelte andre. Vi syntes også at dette fortjente en utmerkelse, så denne kategorien ble derfor innført.

MedlemsmøteMedlemsmøteBeste oppdretter i klubben ble Erik Johansen som noterte seg for hele 229 poeng, og beste mengdeoppdretter ble Frank Tonning med totalt 29 forskjellige oppdrett! De tre beste i hver kategori fikk premier, som besto av diplom og gavekort fra Jan Holt Akvarium AS. Vinnerne i de to kategoriene fikk i tillegg en inngravert karaffel med kategori, navn og årstall. Om dere vil se oversikt over alle oppdrett for i fjor, og kanskje se hvor dere selv havnet – klikk her. Sørg for at dere har valgt 2011 fra nedtrekksmenyen, så får dere opp alle registrerte oppdrett fra 2011...

Som loddpremier hadde vi fått endel flotte ting fra Webzoo, bl.a. et nanoakvarium, perfekt til dagens tema - reker.

MedlemsmøteLukhaup hadde også med seg endel stæsj, en god mengde flotte plakater med nydelige bilder av reker, noen bøker som han ga bort til noen heldig utvalgte og en haug med “smaksprøver” på et rekefòr han har utviklet i samarbeid med Dennerle.

Alt i alt var dette etter min mening et meget bra møte og foredragene er noe av det beste og mest underholdende undertegnede har sett noensinne. Veldig moro!Tilbake