Logo Overskrift

Juniorkveld hos Oslo Zoo Senter 22. mai 2012

Av Joakim Tryland


Juniorkveld JuniorkveldEn liten gjeng juniorer fra Oslo Akvarieklubb møtte opp tirsdag 22.mai hos Oslo Zoo Senter i Oslo sentrum for å kikke litt på spennende fisk og planter, og prate litt fisk med andre juniorer i klubben. Heidi som er daglig leder i Oslo Zoo Senter tok seg av juniorene og viste de rundt i butikken hvor de fikk se mye spennende.
Foruten fiskene og akvarieavdelingen, fikk de også se på og hilse på de andre dyrene, som flotte kaniner, hamstere, fugler og ikke minst edderkopper, tusenbein, pinnedyr og mye annet morsomt.

Juniorkveld JuniorkveldJuniorene ble også tatt med en rundtur i akvarieavdelingen, hvor Heidi fortalte litt om de forskjellige typer fisk som var i butikken. Her var det alt fra guppy, sverddragere, til slamkrypere, piraja, store koi, små reker, malawi, dvergciklider og mye annet moro. Noen benyttet anledningen til å handle meg seg litt fisk og utstyr, og resten av tiden gikk med til å prate fisk med de andre juniorene.

JuniorkveldJeg tror juniorene syntes dette var en hyggelig kveld, og om det er interesse for det gjør vi noe annet spennende sammen med juniorene til høsten også.

Takk til alle som møtte opp! På gjensyn neste gang. En stor takk til Oslo Zoo Senter som lot oss komme å rote rundt i butikken, og som satt av tid til juniorene våre.Tilbake
Juniorkveld Juniorkveld Juniorkveld