Logo Overskrift

Markedsdag 6. september 2012


Tekst: Joakim Tryland, foto: Ole Mikkelsen


KlubbmøteHøstens første medlemsmøte! Endelig var det klart for nok et medlemsmøte. Tre måneder siden sist er lenge, og det var mange som tok turen for å treffe gamle kjente. Det var også noen nye ansikter som tegnet seg som medlem på dette møtet, noe som er veldig hyggelig. Foredrag om fangstreiser i Uruguay fikk vi også servert, i tillegg til et velfylt premiebord

KlubbmøteKlubbmøteMøtet var som tidligere beskrevet i Akvarianeren, et litt annerledes møte enn vanlig. Det sosiale var mer i fokus og vi annonserte en såkalt “markedsdag” hvor medlemmene kunne selge objekter selv, og at man da kunne gå rundt og kikke på hva som ble tilbudt og prate litt med selgerne i samme slengen.
Det virket som om folk syntes dette var hyggelig, men vi tar en liten evaluering på neste møte for å få noen tilbakemeldinger på hva dere syntes om opplegget.

I tillegg til dette markedet var det også tid til en presentasjon av høstprogrammet og hva som skjer i klubben fremover. Mye moro planlagt, så det er bare å holde av datoene.
KlubbmøteKlubbmøteVi fikk også besøk av Felipe Cantera fra Uruguay som fortalte litt om hvordan det er å dra på fangsttur med han i Uruguay og også svarte på mange spørsmål fra medlemmene i etterkant. Jeg tror mange ble litt overrasket over at det ikke var så dyrt som man gjerne innbiller seg slike turer er, og hvor godt tilrettelagt alt var - trenger ikke tenke på papirer, tillatelser - Felipe ordner alt.

KlubbmøteVi hadde også denne gang en loddtrekning, og det var noen virkelig flotte premier vi hadde fått av våre samarbeidspartnere: Webzoo stilte med et komplett nanokar, samt flere filtre og fra TAM Alna fikk vi et komplett 120-liters møbelakvarium!Tilbake