Logo Overskrift

Medlemsmøte 3. januar 2013


tekst: Joakim Tryland foto: Ole Mikkelsen.


KlubbmøteÅrets første medlemsmøte kom tidlig, men godt. Mange hadde hatt en lang juleferie, men allikevel så var det et meget godt oppmøte denne gangen - ca. 50 stk. hadde møtt opp for å prate akvaristikk og treffe gode akvariekolleger.

På plakaten denne gang sto bl.a. en gjennomgang av kalenderen for det kommende halvåret hvor vi så litt på de forskjellige ting vi har planlagt. Nå aller først er det storauksjon den 26. januar, også går det slag i slag. Først ut som foredragsholder i 2013 var Lars Knutsen som mange kjenner fra butikken Jan Holt som nå har flyttet fra Bislett til Heggedal/Asker vis-a-vis med Webzoo for de som vet hvor det ligger. Lars er en meget allsidig akvarist som kan mye om mangt, men kanskje spesielt dyktig er han på saltvann. Foredraget var kalt “Saltvannsakvarier - myter og erfaringer” og tok for seg en del påstander som går igjen rundt det å ha et saltvannsakvarium. Bl.a. det at det skal være så dyrt og vanskelig. Lars forklarte og viste at så slett ikke trenger å være tilfellet.

KlubbmøteEtter foredraget ble Haavard Reksten kalt frem og overrakt premien for beste medlemsakvarie i hjemmekonkurransen (stemt frem av medlemmene via nettsiden vår), som besto av et flott diplom og gavekort fra Oslo Zoo Senter.

KlubbmøteVi hadde fått mye spennende premier til loddsalget denne gangen bl.a. en skummer fra Dyrego Oslo City og mye spennende bl.a. akvarium og skummer fra Webzoo. Månedens fisk fra Tam Alna var også på plass, men der må jeg innrømme at jeg ikke fikk med meg navnet på fiskene. Loddene gikk virkelig unna, og vi takker alle for det viktige bidraget. Kvelden ble som vanlig lang, men god. Jan takket alle for oppmøtet og avsluttet med å ønske alle en god tur hjem og på gjensyn til februarmøtet 7/2.Tilbake