Logo Overskrift

Storauksjonen 26. januar 2013


StorauksjonKlubben avholdt sin tradisjonsrike vinterauksjon siste lørdagen i januar, på Nordseter skole. Det er alltid spennende hvor mange som dukker opp på slike auksjoner, og hva som kommer av objekter, men som dere ser av bildet så var det godt besøkt.

De siste årene har vi gjort noen grep med reglementet, mottaket og ikke minst minsteprisen for å redusere antallet objekter noe. Vi er klar over at vi har et luksusproblem, men auksjoner med 1000 objekter blir rett og slett for lange for både besøkende og arrangører, så vi har vært nødt å ta noen grep.

StorauksjonStorauksjonDenne gangen var antall objekter på ca. 500, og vi ser at innstrammingene som er gjort har ført til at kvaliteten på objektene er vesentlig høyere nå enn tidligere. Gode og fulle planteposer og mange fisk i posene. Gjennomsnittprisen var høy som følge av dette og det fører til fornøyde selgere. Det er allikevel god anledning å gjøre kupp på storauksjonene, og ikke minst er det det enorme utvalget av fisk og planter du sjelden (aldri?) ser i butikk, som gjør det spennende å delta Storauksjonpå storauksjon i Oslo. En storauksjon er mye jobb, og uten innsatsen til medlemmene hadde vi ikke hatt mulighet å arrangere dette, så til alle dere som hjalp til med å selge lodd, gå med bøsse, bake kaker, bære stoler og bord - tusen takk for hjelpen. Dere er viktige for klubben.

Webzoo hadde også stand i gangen og hadde med seg et godt og variert utvalg av produkter fra butikken. Webzoo sponset også klubben med premiene til loddsalget. Klubben setter stor pris på bidraget.Tilbake
Storauksjon Storauksjon Storauksjon Storauksjon
Storauksjon Storauksjon Storauksjon