Logo Overskrift

Klubbkveld på Oslo Zoo Senter 14. februar 2013


av Bjørn Thorsbakken.


KlubbkveldEt tyvetalls medlemmer valgte å tilbringe valentinsdagen sammen med akvarister fremfor kjærester og ektefeller. Heidi som driver Oslo Zoo Senter, i Bernt Ankersgate i Oslo sentrum, bød på kaffe, saft, småkaker og mye spennede i karene med 30 % spesialrabatt. Mange benyttet anledningen til å skaffe seg både fisk, reker, planter, utstyr, dekor og fôr.

KlubbkveldHeidi forklarte litt om hvordan man kan spesialbestille fisk som vanligvis ikke dukker opp i butikken. De kan skaffe fisk fra blant annet Imazo og Akvarieteknikk i Sverige og Alex i Tsjekkia. Du kan selv finne hva disse leverandørene har tilgjengelig på Akvarielagerets fiskeliste hvor du kan søke på arter og filtrere på leverandører. I tillegg bestilles det jevnlig fra Singapore og disse listene legges ut på klubbens diskusjonsforum (klikk her dersom du trenger tilgang/passord).

Oslo Zoo Senter importerer også fra Sør-Amerika og denne gangen hadde hun fått inn spennende viltfangst rett før klubbkvelden. Dersom der er arter du er på jakt etter og ikke liker å følge med på Internett kan du ringe Oslo Zoo Senter på 22 20 37 49 eller sende e-post til epost@oslozoosenter.no og så kan Heidi ha det i minnet når hun skal bestille. Ved nitiden var de siste klubbmedlemmene på vei ut døra. Vi takker Heidi på Oslo Zoo Senter for at klubben fikk komme. Til informasjon har du som klubbmedlem alltid 10% på fisk og planter hos Oslo Zoosenter, bare husk å ta med medlemskortet.Tilbake