Logo Overskrift

Klubbkveld hos Webzoo og Jan Holt 25. april 2013


tekst: Bjørn Thorsbakken.


Torsdag 25. april var det nok en gang klubbkveld hos Webzoo i Heggedal, men denne gangen med en positiv forandring mot tidligere besøk. Jeg tror mange av de over 20 medlemmene som tok turen ble meget positivt overrasket over sammenslåingen med Jan Holt Akvarium som nå ligger vegg i vegg med Webzoo, i kjelleren under Kiwibutikken i Heggedal sentrum.

KlubbkveldNår vi tidligere hadde kunnet gå og tittet på, og lete etter ting i lagerhyllene på Webzoo kunne vi denne gangen også handle fisk og planter fra Jan Holt Akvariums omfattende utvalg av utstilte produkter. Dette har blitt en utrolig fin butikk med god plass, mange kar med både fersk- og saltvannsfisk, planter og et godt utvalg av alt innen akvaristikk med både teknisk utstyr, kar og fôr. Og er vel verdt en akvarieshoppingtur.

KlubbkveldKlubbkveldSom vanlig ble det servert brus og pizza, og praten gikk om fisk og ufisk og diskusjoner og tips om produkter. Det var kø i kassen store deler av kvelden, slik det ofte blir når akvarister kommer i flokk. Det heter seg at ”det finnes ingen gratis lunsj” og denne gangen fikk vi anledning til å takke for maten ved å hjelpe til å bære inn 50 kasser med fisk og levendestein fra Indonesia, som ble levert mens vi var på besøk.

KlubbkveldVi takker Per Øyvind, Lars og resten av gutta hos Webzoo og Jan Holt Akvarium samt alle klubbmedlemmene som møtte opp for en hyggelig kveld.Tilbake