Logo Overskrift

Medlemsmøte 6. februar 2014

Referent: Jo Bergene


KlubbmøteI februar fikk vi besøk av en av verdens fremste eksperter på vest-afrikanske ciklider - Anton Lamboj fra Østerrike. Vi var ca. 50 oppmøtte denne kvelden, og på programmet sto to spennende foredrag; om hhv Pelvicachromis samt Betta og Parosphromenus. Lamboj har selv beskrevet flere av disse artene, så den faglige kompetansen var helt klart på plass.

KlubbmøteKlokka går nok litt saktere i Østerrike enn i Norge, så begge foredragene dro litt ut på klokka og det ble en lang, men allikevel meget lærerik kveld. Lamboj hadde også tatt med seg noen virkelig godbiter til klubbauksjonen, så her var det noen som fikk med seg noen sjeldenheter hjem, bl.a. den spennende Betta krataios. Vi får håpe disse drettes og at vi ser yngel av disse på kommende klubbauksjoner.

KlubbmøteForuten foredragene ble det litt prat om vårprogrammet, storsymposiet og hva som generelt skjer fremover. Det var en flott klubbauksjon, og også en god del spennende premier på loddbordet - som fikk bein å gå på. En stor takk til Tam Alna og Webzoo for bidraget.Tilbake