Logo Overskrift

Medlemsmøte 4. desember 2014

Referent: Ole Michael Mikkelsen


JulemøteVi var mellom 25 og 30 personer på dette tradisjonelle julemøte. Tradisjonen tro var det ikke noe foredrag på dette møtet, da vi vanligvis bruker tiden til presentere Hjemmekonkurransen og dele ut priser til vinnerne.

Årets hjemmekonkurranse, som skulle gå av stabelen helgen 8.-9. november, ble avlyst da man hadde kun to påmeldte deltagere, og en måtte trekke seg da fristen løp ut. Det ser ut som om Hjemmekonkurransen i nåværende form, ikke har noe interesse blant medlemmene. Vi må enten finne en annen form eller slutte med dette.

JulemøteDette ble blant annet diskutert på møtet som ble ledet av Joakim; Det var forslag om innsending av egne videoer/bilder i stedet for å få dommere på besøk, men noen har ikke den kapasiteten til å ta gode video/bilder av sine akvarier. Joakim informerte også om kommende begivenheter som busstur til Den Blå Planet i månedsskiftet februar/mars med påmelding innen 20. januar 2015. Videre om aquascapingsforedrag i januar av Kjell Tellefsen og Bjørn Lindholm om kreps i februar. Storauksjonen 31. januar ble også nevnt. Tilslutt opplyste han at det var siste mulighet til å kjøpe seg T-skjorte med vår 85-års logo. De gikk til en spottpris av kr. 50,-.

JulemøteJulemøteJulemøteSå ble det reker med majones, smør og loff. Drikke i form av kaffe og brus. Alt var som vanlig gratis. Tor hadde skaffet noen usedvanlig store og fine reker i år. Det virket som alle satte pris på maten og da vi var gode og mette var det tid for loddtrekning. Loddpremiene denne gang var fra Webzoo, TamAlna og noe fra vårt eget lager. Tilslutt ble det en liten klubbauksjon. Julemøte

Vi ønsket hverandre en god jul og takket for jubileumsåret 2014 som har vært et begivenhetsrikt år for klubben.Tilbake