Logo Overskrift

Medlemsmøte 3. september 2015

Referent: Tommy Bäckström
Foto: Ole Michael Mikkelsen


KlubbmoteMange hadde nok gledet seg til et foredrag med Anne Bryn-Jensen om akvarieplanter i kveld, men pga. uforutsette hendelser måtte hun dessverre melde avbud i siste liten. Styret prøvde å informere flest mulig om dette med en gang vi fikk denne informasjonen, men noen ble nok skuffet da de kom.

KlubbmoteStyret har i disse anledningene om slikt skulle skje likevel et par kort i bakhånd: Bilder og fortellinger fra ulike offentlige akvarier som Øyvind Waal har besøkt og til slutt en Akvariequiz!

Det var møtt opp i underkant av 30 medlemmer denne gangen. Joakim holdt en kort innledning hvor han minnet på storauksjonen 10. oktober på Nordseter skole.

Etter en halv times tid hvor medlemmene fikk prate sammen om løst og fast fikk vi en times foredrag med bilder fra ulike offentlige akvarier rundt om i verden fra Øyvind Waal. Det mest imponerende var nok akvariene i Dubai med sine enorme anlegg. Dessverre fikk vi ikke sett bilder fra de tekniske rommene på de største akvariene da det der var fotoforbud. Klubbmote

Etter foredraget fikk de av oss som hadde smarttelefon eller nettbrett en artig men til tider kanskje litt vanskelig akvariequiz å bryne oss på. Det at man er avhengig av tekniske duppeditter satte kanskje en liten demper på noen da det virket som man måtte være «kjapp på labben» for å komme øverst på listen.

Klubbmote KlubbmoteEtter et underholdende foredrag og akvariequiz ble det holdt auksjon og loddtrekning med flere fine gaver fra Oslo Dyrebutikk – hovedsakelig planter og soil, men også mallehuler og en pyntedinosaur (som undertegnede fikk med til sin nevø som fylte 8 år på søndagen - til stor begeistring hos 8-åringen, men til mindre begeistring hos faren.) Det ble solgt lodd for kr. 2000,- (1600,- trukket i fra utgifter). Auksjonen gav klubben 108,- i inntekt.Tilbake