Logo Overskrift

Storauksjon 10. oktober 2015

Tekst: Joakim Tryland
Foto: Tommy Bäckström og Joakim Tryland


StorauksjonStorauksjonen er nylig avviklet, og det var veldig mye folk innom – noe som var moro. Masse spennende objekter og flere objekter i alle fall undertegnede aldri har sett på auksjon tidligere. Det blir moro å arrangere ny storauksjon på nytt i slutten av januar. En stor takk til alle medlemmene som bisto denne dagen. Vi er helt avhengig av hjelp fra medlemmene for å få til denne storauksjonen, og de av dere som bisto gjorde en kjempeflott jobb – takk for det! Vi trenger allikevel flere hender til neste gang, så om det er en stund siden sist du tok en økt på en storauksjon – så er det din tur neste gang. Vi ønsker aktive medlemmer som også bidrar med noen ekstra hender når det trengs – og det er jeg helt sikkert på at vi har mye av rundt om.

StorauksjonHøstens storauksjon var stort sett en suksess. Det var mange folk fra auksjonsstart kl. 11.00 og resten av dagen.

Det ble omsatt 709 objekter (hvorav 41 ikke ble solgt) som gikk til en snittpris av kr. 145,- Kveldens dyreste objekt gikk til kr. 2.500,- Dette ga en omsetning på auksjonen på rundt kr. 96.000,-. Vår betalingsterminal (iZettle) omsatte for kr. 19.000,- i motsetning til 33.000,- sist gang. Det er bra at flest mulig har med penger da gebyrene våre er høye for bruk av terminalen.

Som dere ser av oppstillingen under så er storauksjonen meget viktig for klubben:

Storauksjon Storauksjon Storauksjon
          Inntekt auksjon: kr. 18.436,-
          Inntekt loddsalg: kr. 9.380,-
          Inntekt kantine (inkl. utgifter): kr. 9.394,-
          Div. estimert utgifter (lokale 7000kr): kr. - 8.000,-
          Inntekt: kr. 29.210,-Tilbake