Logo Overskrift

Medlemsmøte 7. april 2015

Tekst: Tommy Bäckström
Foto: Ole Michael Mikkelsen


Joakim åpnet med å fortelle at foredragsholder er blitt syk. Vi fikk dessverre vite det rett før møtet startet.

Vi har kjøpt inn noen filmer til å se i slike tilfeller. Vi fikk valget mellom en film fra Mexico og en fra Tanganyika. 4 ville se om Tanganyika og 14 ville se om Mexico.

KlubbmøteMye oppdrett er blitt meldt inn og diplomer ble delt ut. Alt fra blæresnegle til 1 poeng til grenmaller på 17 poeng. Husk å melde alle oppdrett! Loddpremier ble presentert: 1 pose med 4 stk. Pseudocanthicus spinosus L-160. Drettet av Luis Nowella i pH 6.3 og bløtt osmosevann med 65 ppm. Den kan bli 28 cm, noen bokser med diverse fiskefôr og 3 gavekort på 400,- fra Oslo dyrebutikk som kan brukes på fisk eller planter.

Da PC er syk tilbys hans plass på Ciklidstämman førstkommende helg til en i klubben. Folk som ikke har meldt seg på Ciklidstämman ble også tilbudt å melde seg på dagpakkene.

KlubbmøteFilm om Mexico ble så satt på. Den var filmet forskjellige steder i Mexico, stort sett under vann uten kommentarer, med akkompagnert gitarmusikk. Mye variert fargerik fisk. Her var det mye spennende akvariefisk, både kjent og ukjent for mange. Spesielt mange ciklider. Filmen varte i omtrent en time.

Etter film ble det solgt lodd med påfølgende auksjon. Mye fine planter ble auksjonert ut fra bl.a. Øyvind Tryti. Noen poser med forskjellige sverddragere ble også auksjonert ut.

Til slutt ble loddpremiene trukket.Tilbake