Logo Overskrift

Storauksjon 15. oktober 2016

Tekst: Tommy Bäckström
Foto: Joakim Tryland, Mari Galåen og Tommy Bäckström


StorauksjonStorauksjonen er nylig avviklet, og det var bra oppmøte. Masse spennende objekter denne gangen, kanskje det mest imponerende denne gangen var alle saltvannsobjektene. Rundt 100 stykker. Disse gikk meget rimelig så her var det mange som gjorde et kupp. Kanskje flere av oss akvarister vil prøve oss på saltvann nå?

Vi prøvde også denne gangen å bruke et fargesystem hvor selgerne fikk utdelt fargede klistrelapper fordelt på antall objekter de hadde med. Like mange av hver farge. Da eliminerte vi muligheten for at enkelte selgere endte opp med å få alle sine objekter helt på slutten. Dette fungerte veldig bra og vi kan nok si at denne auksjonen kanskje var den mest vellykkede vi har hatt.

Det var positivt å se at så mange av medlemmene hjalp til både før, under og etter auksjonen slik at det ble en effektiv dag hvor man også kom seg hjem til en ganske fornuftig tid. Godt jobbet alle sammen!

StorauksjonVi trenger alltid hjelp på våre arrangementer, så takk for at du stiller opp for klubben også neste gang. Vi ønsker aktive medlemmer som også bidrar med noen ekstra hender når det trengs – og det er jeg helt sikkert på at vi har mye av rundt om.

Totalt hadde vi 53 selgere med et snitt på 11 objekter pr. selger. Det var registrert 68 selgere, men 15 kom dessverre ikke med noen auksjonsobjekter. Det ble omsatt 585 objekter som gikk til en snittpris av kr. 150,70. Det er en snittpris opp 15,- fra vårens storauksjon. Dette ga en omsetning på auksjonen på kr. 88.160,-.

Storauksjon Storauksjon StorauksjonLoddsalget var på kr. 10.070,- opp 3500,- fra sist Storauksjon. Det er bra! Kantinen har vi ikke tall fra ennå.Tilbake