Logo Overskrift

Klubbtur til Akvafisken 17. november 2016

Tekst og foto: Tommy Bäckström


Klubbtur KlubbturVi inviterte alle medlemmene til en klubbkveld hos Akvafisken i Moss den 17. november hvor det ble mange gode muligheter til å handle spennende fisk og utstyr til gode priser!

For de av oss uten bil var det hyggelig at flere kunne stille opp med private biler slik at alle kunne få en mulighet til å komme på klubbturen.
Klubbtur
Anders i Akvafisken tilbød oss muligheten til å bestille alt fra imazo.se, fisk, utstyr, fugl, fôr etc... også saltvannsfisk. Vi fikk meget fordelaktige priser. Varer og fisk hentet vi da på klubbkvelden, noe mange gjorde. Det var også mye spennende ellers i butikken for oss som ikke hadde rukket å forhåndsbestille.

KlubbturAnders var også fornøyd med klubbkvelden og vi har fått ny samarbeidspartner! Akvafisken gir alle medlemmer, mot fremvisning av medlemskort for inneværende år, 10% på allerede meget gode priser, på alt av fisk og planter når du besøker butikken i Moss! Oslo Akvarieklubb takker for engasjementet Akvafisken viser for hobbyen og klubben, ved å gi våre medlemmer dette tilbudet! Klubbtur

http://www.akvafisken.no/

Adresse: Osloveien 140, 1537 MossTilbake