Logo Overskrift

Storauksjon 28. januar 2017

Tekst: Tommy Bäckström
Foto: Pietro Grassi


StorauksjonStorauksjonen i januar hadde bra oppmøte og masse spennende objekter også denne gangen. Det er bra at medlemmene hjelper til både før, under og etter auksjonen slik at det ble en effektiv dag. Vi trenger alltid hjelp på våre arrangementer, så takk for at du stiller opp for klubben også neste gang. Vi ønsker aktive medlemmer som bidrar med noen ekstra hender når det trengs – og det er jeg helt sikkert på at vi har mye av rundt om. Takk til alle dere som hjalp til!

Det var 732 objekter denne gangen. Snittprisen var 117,85 kr. Den runden med høyest snittpris var runde 3 med 141,61 kr. Totalt omsatt for 86 270 kr. Det ble solgt lodd for 7 250 kr. Det var 56 selgere som solgte noe på auksjonen. Snittpris i høst var 150,44kr. Loddsalget i høst var 9 940 kr. Omsetning i høst 88 160 kr. Det pleier ofte å være litt bedre salg på høsten så dette var slettes ikke verst.

Storauksjon Storauksjon Storauksjon Storauksjon Storauksjon Storauksjon

Dette var siste gang vi var på Nordseter skole. Vi skal sjekke om vi kan bruke Skøyenåsen ungdomsskoles aula til høstens storauksjon.Tilbake