Logo Overskrift

Medlemsmøte 2. mars 2017

Tekst: Tommy Bäckström
Foto: Pietro Grassi


MedlemsmøteMedlemsmøte - Tommy Vestlie og Christian Brahms fra Aquascapers of Sweden med «Aquascaping - del 2!»

Da foredraget i desember var så populært kom Tommy Vestlie tilbake med «del 2» av foredraget!

Joakim åpnet med å ønske alle nye medlemmer velkommen. Og det var spesielt hyggelig å møte så mange nye denne gangen.

Vi ønsker derfor velkommen til Bjørn og Toril. De har et 550 liters Malawiakvarium og et 250 selskapsakvarium. Favorittfisken deres er Prinsessen av Burundi. To andre nye som også kom for første gang er Gine og Ken som har 4 akvarier med bl.a. palettciklider.

Stine var også ny denne gangen og har mange akvarier, blant annet et 250 liter, 200 liter, 70 liter, m.fl. Hun har et stort hjerte og har reddet masse fisk fra andre og har lagt sin elsk på Cory.

Ola som også er ny har 4 akvarier. Bla. et 190 liter med Koi inne om vinteren. Han skaffet seg de andre akvariene da koiene forsynte seg med de andre fiskene i sin glupskhet.

Premier fra Oslo dyrebutikk var denne gangen relatert til aquascaping: Planter, substrat, næring m.m.

MedlemsmøteEtter introduksjonen av kvelden holdt Christian Brahms og Tommy Vestlie foredrag del to om aquascaping. Begge to er aktive i Aquascapers of sweden, et konkurranselag innen aquascaping.

MedlemsmøteForedraget åpent med en introduksjon av Aquascapers of Sweden for de som ikke hadde vært på møtet sist gang. Så ble vi presentert en rekke flotte «aquascapes» og hvilke muligheter man har til å konkurrere inne akvariedekorering rundt omkring i verden.

Det ble etter foredraget loddet ut loddpremiene og auksjonert ut det som var kommet inn på auksjonsbordet. Her må medlemmene nok bli litt flinkere til å ta med litt fisk og planter å dele med andre i klubben. Spør kanskje noen i klubben neste gang om de kan ta med noe til auksjonsbordet. Det er sikkert noen som har noe du er på utkikk etter.Tilbake