Logo Overskrift

Klubbkveld hos Akvafisken 8. mars 2018

Tekst: Camilla Ottesen
Foto: Dennis Lundh og Pietro Grassi


AkvafiskenAkvafisken er en butikk i Moss som lenge har vært sponsor for klubben, og torsdag 8. mars ble det arrangert klubbkveld for OAK i deres lokaler etter stengetid. I tillegg til gode priser i butikken hadde vi mulighet til å bestille hva vi måtte ønske fra Imazo i forkant av klubbkvelden.

AkvafiskenServicen er som alltid topp hos Akvafisken, og bestilte varer stod pakket og klart når vi kom. Selv om det sikkert var en lang dag for gutta i butikken var de på pletten med ikke bare suveren service, men pizza og brus ble også servert. Spørsmål og bestillinger i forkant av turen ble også svart på og ordnet raskt, og de gjorde sitt beste både før og under klubbkvelden for at vi skulle få det vi trengte og ønsket. Akvafisken hadde også hentet inn eksperthjelp denne kvelden, i form av Erlend Bertelsen, som er en av landets fremste eksperter på maller.

Akvafisken AkvafiskenDet ble en riktig hyggelig tur med både handling og skravling, med flere nye medlemmer som tok turen også. De som ikke hadde bil selv fikk sitte på med andre medlemmer, og mange av oss tok turen. Det ble handlet mye og pratet enda mer. Erfaringer og kunnskap ble delt mens man kikket på mye spennende fisk.

Det var også veldig moro at nye medlemmer ble med, og noen møtte gjengen for første gang.

AkvafiskenAlle som handlet fikk et lodd pr. 100 kroner man handlet for, og kvelden ble avsluttet med loddtrekning. Hovedpremien kunne velge mellom flere komplette akvarier og filtre, mens trøstepremien var valgfritt fôr til 300 kr. Geir stakk av med hovedgevinsten og valgte seg et Am Top utvendig filter, mens Frank fikk trøstepremien.

Akvafisken Akvafisken Akvafisken
En stor takk til Akvafisken for en kjempehyggelig kveld.Tilbake