Logo Overskrift

Styret i Oslo Akvarieklubb

 

Leder: Joakim Tryland

Leder
Litt om meg:
Jeg er født i 1978 og er relativt fersk i hobbyen. Av kar så ble ett fort til seks og det går hovedsakelig i søramerikansk fisk; selv om det har kommet både killier og vestafrikanske ciklider inn i heimen siden. Har meldt meg til tjeneste for klubben hovedsakelig fordi jeg ønsker å bidra til å få frem det store potensialet som Oslo AK har. Det jeg mangler av faglig tyngde forsøker jeg å ta igjen i engasjement og nysgjerrighet.
 

 

Nestleder: Per Christian Hasselgreen Jr.

Per Christian Hasselgreen Jr.
Litt om meg:
Ble medlem på 80-tallet for å lære.
Fortsatt medlem for å lære mer.


 

 

Kasserer: Øyvind Waal

Kasserer
Litt om meg:
Jeg er født i 1968. Jeg er utdannet kjemiker, men jobber innen IT. Jeg har hatt akvarier siden jeg var ca 10 år. Etter militæret og imens jeg studerte så hadde jeg et opphold fra hobbyen, men startet igjen med hobbyen etter at jeg ble 30 år og ble også raskt aktiv i klubben. Jeg har hatt og har litt av hvert av fisk. Jeg har en del store akvarier med stor fisk og er kjent for det, men jeg har også små dyr som reker og har f.eks. et akvarium i stua med noen hundre kardinaltetra som stimer bra. For tiden så har jeg ferskvann, brakkvann og saltvann.
Jeg har også en skogkatt som er meget opptatt av fisk. Han elsker å spise fisk, men takket være heldekkende akvarier så blir det bare kokt sei og litt reker som han får av meg.
Han må dog dele med andre. Flakfòr holder ikke til Pirajaene og del andre fisker jeg har. Fisken er kokt for min del. Mer delikat å håndtere og det grumser ikke vannet så mye.
Jeg interessert i dyr og natur og er glad i teknologi. Jeg fotograferer også en del.
Som akvarist så kombineres alt dette og det skader heller ikke at jeg har litt kjemibakgrunn.
 

 

Styremedlem: Øyvind Tryti

Styremedlem
Litt om meg:
Jeg ble medlem i OAK i 1967, 12 år gammel.
I gymnastiden (videregående for dere yngre) bodde jeg i Drammen og var medlem der.
Jeg var også uten akvarier noen år, men startet opp igjen, og har vært medlem av OAK siden.
I tillegg til tropisk ferskvann, har jeg også hatt kaldt saltvann. Jeg dykket i studietiden, og det var alltid spennende når jeg tok med dyr hjem fra dykketurer - er dette nye leieboere, eller er det mat til de som er der fra før?
Jeg liker planter. Et akvarium uten planter er ikke spennende, så jeg har kun fisk som ikke spiser planter. Jeg har en forkjærlighet for ciklider, men unngår for tiden de artene som krever hardt vann. Det er litt for mye arbeid å lage hardt vann som passer dem, det er mye lettere å lage bløtt vann, siden jeg bruker omvendt osmose på alt vannet jeg skifter.

 

 

Styremedlem: Kjell Magnus Olsen

Styremedlem
Litt om meg:
Jeg er opprinnelig fra Vestlandet og har tidligere vært medlem av Jæren Akvarieklubb og Haugalandet Akvarieklubb.
Jeg fikk mitt første akvarium da jeg var 7 år. Jeg forfulgte hobbyen lenge og etter hvert tok jeg også bachelor i akvakultur. Tidligere var fascinasjonen rov-Malawi, men nå har jeg hovedsakelig Tanganyika-ciklider. Jeg har også satt opp et artsakvarie med Loricariidae.
For tiden har jeg 6 akvarier, men jeg håper det skal bli flere.