Meny Lukk
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ut i naturen og fange mat.

04/06/2023 @ 12:00 - 15:00

OAK skal avholde symposium i 2025.
Les mer om symposiet her.

Vi drar ut i naturen og fanger mat til fiskene våre

Sett av datoen, for dette blir et spennende projekt med kunnskapsrik guide som lærer oss om hva som er bra mat og hvor vi kan finne det.

 

Marinbiolog Jens Ådne Rekkedal Haga og vår Bjørn Kristian Eide skal ta oss med på en felttur for å fange spennende levende mat til fiskene våre. Under turen vil du få muligheten til å lære mer om fangstmetoder for ulike typer levende mat, som Daphne, mygglarver, cyclops og mye mer. Du vil også få muligheten til å fange nok mat til fiskene dine. De vil sørge for at vi har godt utstyr tilgjengelig. Kom som du er og ta med familien på en søndagstur i Oslo Marka. Dette er en tur som alle kan være med på.

Jens Ådne jobber til vanlig som bestyrer på Finse forskningsstasjon og holder feltkurs for biologistudenter innen ferskvanns- og saltvannsbiologi ved flere universiteter. Han har reist på feltturer på mer enn 3 kontinenter og har en lidenskap for de små, akvatiske organismene som finnes overalt.

Bjørn Kristian er biologistudent og vil vise frem alle de fascinerende organismene han lærer om, som også kan være mat for fiskene våre

Vi må vite ca hvor mange som kommer, så vi vet hvor mye utstyr vi må ha med, så send en mail til oss å si ifra om du blir med. NB kun for medlemmer.

mail til: styret@akvarieklubb.no

Søndag kl 1200 vi møtes på i Solemskogen, ved Linderudkollen idrettsanlegg’s parkeringsplass.

 

 

Detaljer

Dato:
04/06/2023
Tid
12:00 - 15:00

Sted

Linderudkollen utfartsparkering
linderudkollen utfartsparkering
Oslo, Norge
+ Google-kart