Meny Lukk

Styret i Oslo Akvarieklubb

Leder: Per Christian Hasselgren

Litt om meg: 

Født i 1970 og Kjøpte mitt første akvarium i 1980, og da 1980 var omme hadde jeg fem akvarier. Jeg har først og fremst ivret for oppdrett. For meg har et ikke handlet om å gjøre butikk av det, men å få til nye arter, knekke koder. Jeg har vært aktiv i klubbmiljøet og har i mange, mange år vært medlem av styret i Oslo Akvarieklub, oftest med ansvar for oppdrettskonkurransen, men også i andre roller, bl.a. som leder. Jeg liker stort sett all fisk, men har en forkjærlighet for alle levendefødende naturformer av fisk og er selvsagt også medlem av Poecilia Scandinavia. Jeg har en fantastisk kjæreste som jobber innenfor reiseliv. Det har gitt meg muligheten til å reise veldig mye og fange nye fisk som jeg tar med meg hjem og forsøker å få til å yngle. Min favoritt blant nettsider er fishbase.org

Nestleder og sekretær: Øyvind Waal

Litt om meg:
Jeg er født i 1968. Jeg er utdannet kjemiker, men jobber innen IT. Jeg har hatt akvarier siden jeg var ca 10 år. Etter militæret og imens jeg studerte så hadde jeg et opphold fra hobbyen, men startet igjen med hobbyen etter at jeg ble 30 år og ble også raskt aktiv i klubben. Jeg har hatt og har litt av hvert av fisk. Jeg har en del store akvarier med stor fisk og er kjent for det, men jeg har også små dyr som reker. For tiden så har jeg ferskvann, brakkvann og saltvann. Jeg interessert i dyr og natur og er glad i teknologi. Er elgjeger. Jeg fotograferer også en del. Som akvarist så kombineres alt dette og det skader heller ikke at jeg har litt kjemibakgrunn.

Kasserer: Øyvind Tryti

Litt om meg:
Jeg ble medlem i OAK i 1967, 12 år gammel. I gymnastiden (videregående for dere yngre) bodde jeg i Drammen og var medlem der. Jeg var også uten akvarier noen år, men startet opp igjen, og har vært medlem av OAK siden.
I tillegg til tropisk ferskvann, har jeg også hatt kaldt saltvann. Jeg dykket i studietiden, og det var alltid spennende når jeg tok med dyr hjem fra dykketurer – er dette nye leieboere, eller er det mat til de som er der fra før?
Jeg liker planter. Et akvarium uten planter er ikke spennende, så jeg har kun fisk som ikke spiser planter. Jeg har en forkjærlighet for ciklider, har også Tanganyikaciklider (hardt vann, lite planter).
Stueakvariet er et tropisk saltvannsakvarie.

Oppdrettsansvarlig: Samuel Fall Jakobsen

Litt om meg:
Jeg er 22 år og jobber i Oslo Dyrebutikk med ansvar for ferskvannsavdelingen. Startet med akvarier når jeg var ca. 6 år og vært medlem i OAK i 7-8 år.
Etter et foredrag i klubben av Svein Antonsen om killifisk ble interessen for disse fiskene vekket, og det sammen med små fisk er det den store interessen. Har ca. 50 akvarier, mange på ca. 20 liter og oppover.

 

 

Styremedlem: Jan Gundersen

Litt om meg:
Startet med akvarier nov 2006, ble medlem i OAK mai 2007.
Jeg har Corydoras som hovedinteresse.

 

Styremedlem: Ole Paulsen

Styremedlem: Bjørn Kristian Eide

Litt om meg:

Jeg er 23 år. Studerer biologi på universitetet i Oslo. Er egentlig ganske fersk akvarist. syns det meste er spennende, men holder for det meste killifisk, levendefødene og noe maller.

Varamedlem: Kaare Thode